Tarina

Mistä syntyi idea Joyal-tuotteisiimme?

Olemme vannoutuneita puhtaan ja ravitsevan ruoan ystäviä. Halusimmekin ostaa kaupasta mahdollisimman puhdasta ruokaa ja kiireisen arjen keskellä myös olla varmoja siitä, että nopeaa välipalaa kaupasta napatessamme saamme varmasti ravitsevaa välipalaa. Koska tällaista vaihtoehtoa ei löytynyt, päätimme tehdä sen itse!

Aloitimme ensimmäisten tuotteidemme kehittämisen vuonna 2017. Halusimme kuitenkin käyttää suomalaisia marjoja monipuolisemmin ja kehitimme uudet tuotesarjat vuonna 2021. Halusimme tuotteisiin myös ominaisuuksia, jotka tukee kehomme ja mielemme hyvinvointia paremmin, mausta tinkimättä.

Tavoitteellisesti harjoitteleva urheilija sekä tavallinen kuntoilijan kehot kaipaavat ravinteita ja tätä varten tuotteemme onkin kehitetty: varmasti hyväksi välipalaksi treenaajalle sekä välipalaksi kiireen keskelle.

Ihana marjan maku, erinomaiset ravintoarvot, lisäämätön sokeri ja kasvipohjaisuus (vegaanisuus) ovat tuotteidemme kulmakiviä.

 

Joyal

 

Joyal-nimi kuvastaa yrityksemme arvoja. Sanat joy ja loyal yhdistettynä kuvaa haluamme tarjota asiakkaillemme varmasti hyvää välipalaa.

Asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme sekä niiden laatuun, sillä varmistamme sekä raaka-aineiden alkuperän sekä valmistusprosessimme laadun henkilökohtaisesti.

Haluamme olla myös levittämässä hyvän ja ravinnerikkaan ruoan ilosanomaa ympäristöömme suomalaisten marjojen, hyvien hiilihydraattien, hyvien rasvojen ja ravinnerikkaan välipalanmerkeissä